Apropierea vs. Distanța într-un cuplu, relație […]


„Distanța apropie oamenii, la fel cum apropierea îi desparte. […]”
În anumite cazuri distanța este cea care ne apropie, iar de cele mai multe ori, apropierea ne desparte…

distanta-uneori-ne-apropie_08d2f05ef85865

– De ce ne apropie distanța?
– Pentru că distanța este cea care îți implementează sentimentul de dor în inima și gând, iar dorul nu face altceva decât să te apropie și mai mult de cel/cea pe care îl/o iubești (dar, doar atunci când iubirea este cu adevărat sinceră, iar corectitudinea dintre parteneri este bazată pe adevăr, încredere, respect și sentimente reale). Distanța este cea care te face să îți dorești pe cineva și mai tare, te face să devi nerăbdător, te face să-ți fie jenă, să ai emoții la reîntălnirea ce va să fie, te face să ai tot timpul „fluturași”, te face să te reîndrăgostești iară și iară de cel/cea pe care îl/o aștepti. De ce toate astea? Pentru ca inima nu cunoaște reguli si nici legi, ea merge după propria lege, după propria ”Constituție”, ea se ambiționează, se încăpățânează și de cele mai multe ori reușește sa fie deasupra minții, a rațiunii, a creierului care încearcă să o facă pe nebună să înteleagă anumite greșeli pe care le face… DAR, ZADARNIC…

ASTA E IUBIREA ADEVARATĂ, CEA PENTRU CARE TREBUIE SĂ AȘTEPȚI!

Horoscop-Cat-de-repede-te-va-uita-dupa-despartire-in-functie-de-zodia-lui

– De ce apropierea ne desparte?
– Apropierea dintre două persoane, în cazul în care ele se văd mult prea des, în care ele își petrec foarte mult timp împreună, poate duce de cele mai multe ori la monotonie în cuplu, la obișnuință cotidiană, la certuri, la ceva ce nu mai pare interesant, la ceva ce nu mai oferă palpitații sau interes […] și uite așa, trecând prin toate aceste etape.. se ajunge la despartire […] „tocmai de aceea nu e bine să fim toată ziua – bună ziua unul în brațele celuilalt, ne face să ne plictisim unul de celălalt„.
Ce-i drept, există și cazuri în care ambele variante sunt favorabile pentru cuplu, dar și cazuri în care pot fi dăunătoare unei relații […] În ziua de astăzi nu mai știi cum să faci să fie bine… „Așa-i bine și nu-i bine, cum o dai ca dracul vine.”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s