Formatie Live Evenimente


Cristian Nastase si Formatia Ethnos Group din Calarasi va ofera servicii de inalta calitate la cele mai avantajoase preturi, din punct de vedere muzical si sonorizare, management ceremonial si artistic prin productia de moment artistice si de divertisment pentru o nunta de vis, concursuri cu premii si momente surpriza pentru invitatii dumneavoastra.
Formatia Ethnos Group ofera o noua perspectiva, un nou concept de organizare si desfasurare a evenimentelor dumneavoastra intr-o noua formula.
Formata din membrii tineri, virtuosi Instrumentisti si solisti vocali, te vor face sa dansezi de cu seara pana-n zorii zilei, la potroace. Petrecerea va fi una cu totul si cu totul speciala si plina de antren si buna dispozitie .
Organizam pentru dumneavoastra: momente surpriza, de divertisment, concursuri distractive si multe altele.
“Nunta este o zi asteptata cu nerabdare de fiecare cuplu. In aceasta zi doua suflete se unesc pentru totdeauna. Este o ocazie speciala care necesita ca fiecare amanunt sa fie luat in considerare.
Este important sa se puna accentul pe decor, care trebuie sa reflecte personalitatea cuplului.

Daca nu aveti timp necesar sau detaliile organizarii evenimentului vi se par coplesitoare: Formatia Ethnos Group va vine in ajutor cu produse, servicii, sfaturi si idei pline de originalitate.
Avem destul de multe idei pentru o nunta de poveste, dinamica si plina de amintiri placute si care va avea o receptie distractiva.
Aruncarea buchetului de mireasa, aruncarea jartierei, ploaia cu orez sunt, cu siguranta, doar cateva din ritualurile amuzante incercate si testate la nunta, dar probabil ca iti doresti ca ziua nuntii tale sa aiba elemente unice.
Ai vrea, de asemenea, ca si oaspetii sa aiba un moment memorabil, astfel ca nunta ta ar trebui sa aiba o multime de lucruri despre care sa se vorbeasca.
Pentru nuntile mari, cu DJ sau Formatie, pe langa programul muzical ce-l oferim, va mai punem la dispozitie si un tanar realizator tv, actor si iluzionist ce va prezernta numere extraordinare de telekinezie si iluzionism, doua Hangite-Dansatoare dar si un Manager Ceremonial care se va ocupa de toate momentele magice si de divertisment, pentru a va oferi o nunta de vis si basm, amintiri placute, memorabile si cu un raset molipsitor si demn de recomandat. (la cerere)
Nunta dumneavoastra va fi altfel decat cele pe care le-ati intalnit pana acum, cu mai multe moment artistice, mai multa voie buna, distractie si divertisment.

Va punem la dispozitie un repertoriu bogat in muzica diversificata, traditionala, romaneasca si chiar internationala cu ajutorul artistilor surpriza ce ii vom aduce special pentru dumneavoastra.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s