Voci cu care colaborez


In meseria de voice over si producator audio sunt necesare colaborari pe partea de voce „voice over”, talente, muzicieni sau actori. De ce? Pentru ca, in anumite circumstante printre clientii nostri se pot numara si cativa sau poate chiar mai multi din categoria clientilor cu pretentii, astfel ca, sunt necesare productiile de spoturi, reclame sau anunturi pe mai multe voci, cu o regizare teatrala, sau chiar cu inserarea unor efecte sonore specifice ambiantei mesajului.

BANCA NOASTRA DE VOCI,  cuprinde unele dintre cele mai bune voci ale momentului, voci maculine, puternice, luminoase si talentate, reprezentate de:

SIMONA DINCA – VOICE OVER DIGI24 si Digi Life
Simona Dinca are o voce placuta. Si ea este un voiceover cu experienta, vorbitoare nativa de limba romana. Simona poate inregistra orice naratie, spot publicitar, IVR sau orice alt material audio care trebuie inregistrat in limba romana sau engleza. Te invitam sa ne scrii un e-mail in cazul in care doresti sa inregistram textul tau cu vocea Simonei.

GEORGE VASINC – VOICE OVER KANAL D (WowBiz si Crezi ca esti normal?)
George are o voce de zile mari. El este solicitat foarte des pentru a inregistra spoturi publicitare si elemente de “imagine” radio. De asemenea el mai inregistreaza si materiale de tip corporate, naratii si proiecte e-learning.

SERGIU PANAITESCU – VOICE OVER GENERAL ANTENA 2 – Trustul INTACT MEDIA
De asemenea si Sergiu este unul dintre voice overii cu pretentii, pretentii de sine. Are o voce potrivita acestei meserii si face din textele spoturilor radio sau tv, adevarate opere teatrale. Ca este vorba de elemente de „imagine” radio, naratii sau spoturi comerciale, Sergiu are un AS in maneca.

CRISTIAN NASTASE – VOICE OVER RADIO ZU (Pitesti si Ramnicu Valcea)
Despre mine nu vreau sa spun mai nimic. Las sa vorbeasca de la sine proiectele mele, demourile, calitatile si talentul meu cu privire la aceasta meserie.

Printre vocile feminine se numara:
AURA RADOI – ORION FM
MARI BADEA (CHITU) – ORION FM

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s